Graverte bryllupsglass

Bryllupsglass

Vinglass som bordkort! Ha gjestens navn gravert på fronten, og Brudeparets navn og begivenhetens dato gravert på stetten. Gjestene kan da ta med seg bordkortet/glasset hjem og ha som et minne. Det er et bordkort som garantert blir tatt vare på og mimret over hver gang i bruk. En vase på kake bordet med brudeparets initialer og et hjerte rundt kan være et eksempel på små, men bemerkningsverdige detaljer.

Få bilde av brudeparet gravert på champagne flasken, og navn og dato på glassene. Glassene blir i ettertid et godt minne og elegant dekor i parets hjem.

Gravering av ulike motiver eller tekst kan omgjør et produkt til en hjertekjær og meningsfull gave. Skriv et dikt om hva brudeparet betyr for deg, og få det foreviget i en glassramme, eller en krystallblokk.

Hvis du har en ide, ta gjerne kontakt!

Les mer..

Plantekasser og utemøbler i stål

Vi produserer en rekke forskjellige plantekasser og utemøbler i stål, for hager og offentlige områder. I vårt sortiment finner du plantekasser, blomsterkasser, benker, vedoppbevaring, portstolper, bålgroper mm.

Navneskilt til barnerom dobbeltnavn

Navneskilt til barnerom

Vi lager flotte navneskilt til barnerommet. Navneskiltene er laserkuttet og kan bestilles som enkelt- eller dobbeltnavn etter ditt ønske. Vi tilbyr flere morsomme design og…
Populære valg
Ingen treff.