Gravering på glass

Meg gravering kan du skape en unik gave til jubilanten, konfirmanten, dåpsbarnet eller brudeparet. Vi graverer din personlige tekst, bilde eller motiv på glass, krystall og mye mer. Kanskje du trenger en premie til idrettslaget? Eller til dine ansatte? Hos oss finner du den perfekte personlige gaven til enhver anledning.

Om vår gravering

Umg bruker en sandblåsingsteknikk for å gravere i produktene. I forkant går vi igjennom en spesiell film prosess for å få kundens motiv” brent” inni en fleksibel og sterk film som dermed settes på produktet som skal graveres. Filmen vil kun slippe sanden igjennom der som motivet er brent inn, men ellers beskytter den glasset/krystallen der filmen er hel. Med bruk av lufttrykk etser sanden seg igjennom overflaten og lager en fin, hvit og frostet overflate der som trykket skal være. Dette står i vakker kontrast med klarheten og glansen av et glass eller et krystall produkt

Vi hos umg graverer med denne teknikken på de fleste overflater; Krystall slik som krystall blokker, glass eller krystall vinglass, glass eller krystall karafler og mm. Glass, slik som vaser, flasker, vindu og mm. Har du har andre ideer, så gjerne ta kontakt!