Bordkort til bryllup formet som hjerte til bryllup, konfirmasjon, dåp, i tre

Bordkort til bryllup

Bordkort til bryllup er en viktig del av bryllupsplanleggingen. Det er en måte å organisere gjestene på og sørge for at alle finner sin plass ved bordet. Men bordkortene trenger ikke bare være praktiske, de kan også være en fin detalj som pynter opp bordet og skaper en hyggelig stemning.

Vi har mange ulike typer bordkort til bryllup å velge mellom. Mdf-kort er holdbare og robuste, samtidig som de har en fin overflate som gir en elegant touch til borddekkingen. De kan også males i ulike farger for å matche bryllupstemaet eller brudeparets personlige stil. Acryl er et annet materiale som er mye brukt til bordkort. Acrylkort er gjennomsiktige, og gir et moderne og stilrent uttrykk. De kan også laserskjæres med gjestenes navn eller andre dekorative elementer for en ekstra personlig touch. Acrylkort finnes i flere farger og kan også ha en blank eller matt overflate, slik at du kan finne det som passer best til bryllupet ditt.

Uansett hvilket materiale du velger, vil bordkortene være en fin detalj som setter prikken over i-en på borddekkingen. De små kortene vil ikke bare hjelpe gjestene med å finne sin plass, men vil også gi en ekstra touch av eleganse og raffinement til bordet. Og det beste av alt er at bordkortene vil være et flott minne for gjestene å ta med seg hjem etter bryllupet.

Velg et bordkort til bryllup som passer med din stil

Når du skal velge bordkort til bryllupet ditt, kan det være lurt å tenke på hvilken stil og tema du ønsker å gå for. Hvis du har en romantisk og tradisjonell bryllupsstil, kan bordkort i tre med en fin skrift være et godt valg. Disse kan også enkelt matches med annen borddekorasjon som blomster og lys. Hvis du derimot har en moderne og minimalistisk bryllupsstil, kan acrylkort være det perfekte valget. De vil gi et rent og stilrent uttrykk som passer godt til en moderne bryllupsfeiring. Og hvis du ønsker en mer rustikk og naturlig stil, kan mdf-kort være det ideelle valget. Disse vil gi en varm og hjemmekoselig atmosfære til borddekkingen.

Uansett hvilket materiale og stil du velger, er bordkort til bryllup en fin detalj som vil bidra til å gjøre bryllupsfeiringen din uforglemmelig. De vil ikke bare være en praktisk løsning for å organisere gjestene, men vil også være en vakker dekorasjon som pynter opp bordet. Og ikke minst vil de være et flott minne for gjestene å ta med seg hjem etter bryllupet. Så sørg for å velge bordkort som passer til din personlige stil og bryllupstema, og gjør borddekkingen til en uforglemmelig opplevelse for alle gjestene dine.

Les mer..

Bordkort i tre for konfirmasjon og bryllup

Bordkort til konfirmasjon

Flotte bordkort til konfirmasjon, velg mellom flere design og materialer. Skap en unik borddekking med våre bordkort.

Navneskilt til barnerom dobbeltnavn

Navneskilt til barnerom

Vi lager flotte navneskilt til barnerommet. Navneskiltene er laserkuttet og kan bestilles som enkelt- eller dobbeltnavn etter ditt ønske. Vi tilbyr flere morsomme design og…
Populære valg