Konfirmasjonsgave

I tillegg til det religiøse aspektet av konfirmasjonen, anses begivenheten også som en markering fra barndom til voksenlivet. Det er derfor ofte et ønske å gi en gave som konfirmanten kan ha nytte av i voksenlivet. De som står konfirmanten nær, vil gjerne gi en gave med et budskap.

Det er blitt populært å skrive et personlig dikt til hovedpersonen, både om livet så langt, og om hvordan framtiden ser ut, gjerne med noen visdomsord for konfirmanten å huske. Det kan være en ide å gravere et slikt dikt i en krystallblokk eller en krystall klokke, slik at diktet blir mer synlig og gjeldende for konfirmanten i livet videre.

En annen ide kan være å gravere konfirmantens favoritt ordtak, salme, sykkel og lignende. Her er det bare å bruke fantasien, og ta gjerne kontakt så kan vi komme med andre ideer.

Les mer..

Plantekasser og utemøbler i stål

Vi produserer en rekke forskjellige plantekasser og utemøbler i stål, for hager og offentlige områder. I vårt sortiment finner du plantekasser, blomsterkasser, benker, vedoppbevaring, portstolper, bålgroper mm.

Navneskilt til barnerom dobbeltnavn

Navneskilt til barnerom

Vi lager flotte navneskilt til barnerommet. Navneskiltene er laserkuttet og kan bestilles som enkelt- eller dobbeltnavn etter ditt ønske. Vi tilbyr flere morsomme design og…
Populære valg
Ingen treff.