Premie og firmagaver-med gravert firmalogo

Sett pc pil/mus over bilde til å se beskrivelse og priser -

 

Priser er uten mva

 

Firmagave

En gave med firmaets logo gravert, er en annerledes og minneverdig gave. Skriv en personlig hilsen til dine ansatte på flaske, glass, karaffel eller egne produkter. Eksempel; " Takk for et vellykket år! Hilsen UMG" pluss logo

 

Prosjekt

Har du og ditt firma et prosjekt på gang som dere er fornøyde med og stolte over? Kan det være en ide å sette et bilde av påtenkt eller avsluttet prosjekt på en blokk, eller gravere navnet på vinglass, karaffel og en flaske vin. Eksempel på slikt kan være; Plattformbilde med navn, bil hos en bilforhandler osv.

 

Pensjonering

Det er en stor og viktig begivenhet når en ansatt skal pensjonere seg etter mange års arbeid. Da ønsker en ofte å gi noe unikt og personlig, men samtidig skal gaven representere firmaet. Da kan det være et alternativ å gravere logoen sammen med vedkommende navn på et produkt, etterfølgt av en personlig hilsen, eller et eget skrevet dikt som reflekterer den ansattes tid hos firmaet plus logo eller motiv. Mulighetene er mange, og vi ser stadig nye og kreative måter å gi en personlig hilsen. Ta kontakt med oss for å realisere din kreative gave

 

Idrettsklubber - fritidsklubber - premier

 

Idrettsklubber


Vi har passende premier til store og små premie utdelinger. Det er hyggelig å kunne presentere en fin pris ved slutten av en turnering eller sesong. Likegyldig om det er barnesjeler eller lekne voksne som mottar prisen, er det alltid en stor glede som knyttes opp mot en slik pris, og den vil bli betraktet mange ganger med pryd av stolthet. Det kan derfor være bra for arrangøren, å engasjere seg i hvilken pris deltakeren skal betrakte så mange ganger med et gledes smil. Vi har mange alternativer for premier til de forskjellige sportene. De ulike ballsportene finnes i alle viste krystall/glass trofeene. Graver deretter mottakerens navn, tittel og dato på premien. Eventuelt, vær kreativ og design din egen premie på en krystallblokk uten glassmotiv.

Fritidsklubber

Er du i en motorsykkel klubb, vinklubb, syklubb eller lignende, kan det være kjekt å få klubbens kjennetegn på for eksempel vinglass og karaffel. Slik at hver gang dere samles kan dere bruke nettopp dette unike settet. Har dere et lokal som dere vil sette deres eget særpreg på? Hva med favoritt motorsykkelen gravert i et speil, eller navnet på alle medlemmene og dato for når hvert medlem ble med i gruppen? Har du en ide for din klubb? Send oss en epost!