Lag en unik gave, graver egen tekst og motiv

Umg bruker en sandblåsingsteknikk for å gravere i produktene. I forkant går vi igjennom en spesiell film prosess for å få kundens motiv" brent" inni en fleksibel og sterk film som dermed settes på produktet som skal graveres. Filmen vil kun slippe sanden igjennom der som motivet er brent inn, men ellers beskytter den glasset/krystallen der filmen er hel. Med bruk av lufttrykk etser sanden seg igjennom overflaten og lager en fin, hvit og frostet overflate der som trykket skal være. Dette står i vakker kontrast med klarheten og glansen av et glass eller et krystall produkt

 

Vi hos umg graverer med denne teknikken på de fleste overflater; Krystall slik som krystall blokker, glass eller krystall vinglass, glass eller krystall karafler og mm. Glass, slik som vaser, flasker, vindu og mm. Har du har andre ideer, så gjerne ta kontakt!

 

Minste bestilling: 2 glass, eller oppstartkostnad på 300,-
November og desember 2020 blir oppstartkostnad kr 200,-

Ta gjerne kontakt med eventuelle spørsmål du måtte ha.


Tekst
Når vi skal gravere enkel tekst slik som navn og dato, slipper kunden engangssummen, da dette resulterer i minimale summer. Med mindre bestillingen er på mange produkter, og det vil lønne seg å brenne flere tekster på samme film. Da vil material forbruket øke og det vil komme en engangssum på bestillingen.

Motiv/Bilde
Vi beregner pris ut fra størrelsen på hele motivet som skal graveres, det vil si både tekst og bilde/dekor. Umg begynner først med oppsettet på datamaskinen, for så å skrive det ut på et spesial brennings ark. Dette arket er dermed malen til alle produktene som skal graveres, og blir brukt til å brenne film til disse. Derfor kommer det alltid en engangssum som bestemmes av hvor mye arbeid som må gjøres på datamaskinen, og hvor stort motivet er og dermed hvor mye av material som går med. Startsummen er noe du bare betaler en gang, uansett hvor mange produkter du bestiller. Skulle du bestille igjen det samme designet, slipper du engangssummen.

Store bestillinger
Ved store bestillinger gir vi en pris utifra antall produkter samt graveringer og dermed regner ut en rimelig rabatt.

Priseksempler på gravering:

Glass, kun tekst: fra 120,-
Glass: tekst og motiv 150,-

Vinflasker, kun tekst: 190,- til 350,-
Vinflasker. tekst og motiv: fra 340,-
Vinflaske: tekst og foto fra 450,-

Vaser, karaffler, rammer, blokker: fra 190, Alle priser er uten mva